Om TVModum

TVModum er en selvstendig og uavhengig reklamefinansiert lokal-TV-kanal. Vi sender lokale nyheter, sport, kultur og annet som skjer i Modum. TVModum drives av John Ove Andersen og Ronny Blekkan. TVModum hadde sin første sending i februar 2004. Fra 2005 startet vi med nye sendinger fem ganger per uke.

Hver fredag sender vi programmet “HELG” direkte fra vårt studio på Steinbru i Åmot. Skiflyvning i Vikersund hoppsenter og alle kommunestyremøtene fra rådhuset og div. arangement fra kulturhuset sender vi også direkte.

Vårt dekningsområde er primært i Modum på Modum Kabel-TV AS sitt nett. Våre sendinger kan også ses på Nerstad og Nedre Eggedal i Sigdal kommune, Noresund og Krøderen i Krødsherad kommune og Nakkerud og Tyristrand i Ringerike kommune. Vi er også på kabelnettet til Krøderen elektro på Norefjell. Nye påkoplinger kommer stadig til slik at vi hele tiden når ut til nye seere. Mange ser også våre innslag på Internett på tvmodum.no Dette er den eneste nettsiden som gir deg gratis nyheter og innslag fra Modum. Her er det ingen innlogging.

Vi følger Vær varsom plakaten. http://presse.no/pfu/etiske-regler/vaer-varsom-plakaten/

Kontakt oss: Telefon: 47 666 333 – E-post: post @ tvmodum.no

Personvernerklæring

TVModum er Modums største annonsemedium