ThonCoBanner2

TVModum er en selvstendig og uavhengig reklamefinansiert lokal-TV-kanal. Vi sender lokale nyheter, sport, kultur og annet som skjer i Modum. TVModum drives av John Ove Andersen og Ronny Blekkan. TVModum hadde sin første sending i februar 2004. Fra 2005 startet vi med nye sendinger fem ganger per uke.

Hver fredag sender vi programmet “HELG” direkte fra vårt studio på Steinbru i Åmot. Skiflyvning i Vikersund hoppsenter og alle kommunestyremøtene fra rådhuset og div. arangement fra kulturhuset sender vi også direkte.

Vårt dekningsområde er primært i Modum på Modum Kabel-TV og RingNett AS sitt nett.  Våre sendinger kan også ses på Nerstad og Nedre Eggedal i Sigdal kommune, Noresund og Krøderen i Krødsherad kommune og Nakkerud og Tyristrand i Ringerike kommune. Vi er også på kabelnettet til Krøderen elektro på Norefjell. Nye påkoplinger kommer stadig til slik at vi hele tiden når ut til nye seere. Mange ser også våre innslag på Internett på tvmodum.no Dette er den eneste nettsiden som gir deg gratis nyheter og innslag fra Modum. Her er det ingen innlogging.

Vi følger Vær varsom plakaten.  http://presse.no/pfu/etiske-regler/vaer-varsom-plakaten/

Kontakt oss: Telefon: 47 666 333 – E-post: post @ tvmodum.no

TVModum er Modums største annonsemedium.

TVM SelvSkryt 01

Med reklamefilm i våre sendinger når du ut til over 9000 av 13800 innbyggere i Modum. Og i tillegg i deler av Sigdal, Nakkerud, Tyristrand i Ringerike og Krøderen og Noresund og på Norefjell  i Krødsherad kommune. På tvmodum.no har vi daglig ca. 1000 unike besøkende. Ønsker du å gi et frivillig bidrag til oss? Det kan du gjøre til kontonr: 2270 12 64677  Gavepengene bruker vi på å oppgradere kameraer og sendeutstyr slik at vi kan lage enda flere innslag fra vår kjære bygd.

Vi har fornuftige priser og er behjelpelige med å lage reklamefilmer.

– Reklame på TVModum er rimelig og det virker!

ThonCoBanner
Byggsjekk1
KroderenElektro-1-Slide

Inngår klimakontrakt med innbyggerne

Ordfører Ståle Versland inngår klimakontrakt med innbyggerne. Fredag formiddag underskrev han kontrakten med elever fra Buskerud videregående skole som vitner. Ordføreren lover...