ThonCoBanner2

TVModum er en selvstendig og uavhengig reklamefinansiert lokal-TV-kanal. Vi sender lokale nyheter, sport, kultur og annet som skjer i Modum. TVModum drives av John Ove Andersen og Ronny Blekkan. TVModum hadde sin første sending i februar 2004. Fra 2005 startet vi med nye sendinger fem ganger per uke.

Hver fredag sender vi programmet “HELG” direkte fra vårt studio på Steinbru i Åmot. Skiflyvning i Vikersund hoppsenter og alle kommunestyremøtene fra rådhuset og div. arangement fra kulturhuset sender vi også direkte.

Vårt dekningsområde er primært i Modum på Modum kabel-TVs nett.  Våre sendinger kan også ses på Nerstad og Nedre Eggedal i Sigdal kommune og Nakkerud og Tyristrand i Ringerike kommune. Vi er også på kabelnettet til Krøderen elektro på Norefjell. Nye påkoplinger kommer stadig til slik at vi hele tiden når ut til nye seere. Mange ser også våre innslag på Internett på tvmodum.no

Vi følger Vær varsom plakaten.  http://presse.no/pfu/etiske-regler/vaer-varsom-plakaten/

Kontakt oss: Telefon: 47 666 333 – E-post: post @ tvmodum.no

TVModum er Modums største annonsemedium.


  Med reklamefilm i våre sendinger på Modum Kabel-TVs nett når du ut til over 9000 av 13800 innbyggere i Modum. Og i tillegg i deler av Sigdal, Nakkerud, Tyristrand, Norefjell og snart i Krødsherad. På tvmodum.no har vi daglig ca. 1000 unike besøkende.

  Vi har fornuftige priser og er behjelpelige med å lage reklamefilmer.

  – Reklame på TVModum er rimelig og det virker!

  Byggsjekk1-3_678x381
  KroderenElektro-1-Slide
  Apotek1Banner
  GlassOgImport
  Byggsjekk1-1_678x381
  Byggsjekk1-2_678x381

  Håper enda flere blir med på «Back to school» fest

  På skoleferiens siste da søndag 20. august blir det «Back to school party» på Holemoen. Etter fjorårets suksess med 2000 tilskuere, håper arrangør Morten...